Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haikus om ungdomar en fredagkväll i \"Byhåla\".


Så lite för att vara glad

Fredag i centrum
musik och v-åtta-muller
skratten ekar högt

Tjoar och stimmar
korv med mos äts i kiosken
förstulen klunk öl

Armen om tjejen
grabben ler stolt mot henne
kramar varandra

Några få år kvar
av en ungdomlig frihet
passa på och lev







Bunden vers (Haiku) av Moa Iller
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-03-06 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moa Iller
Moa Iller