Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din stillhet och min brådska



din stillhet
möter min
otålighet

attraherar
frustrerar
mitt behov

väcker
min längtan
min rädsla

hysch
bli stilla
du lilla

lita




Fri vers av rebecca d
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-03-06 11:22



Bookmark and Share


    Mejja
Denna har jag stannat till vid... flera dagar och många gånger.
Den tilltalar mig så i sin mjukhet. Andas stillhet.
Det sista lilla ensamma ordet - så starkt bara i sig självt.
2006-03-09

  karamellen
Den här dikten far rakt in i hjärtat på mig. Berör. På något vis så full av förtröstan - frid ....Ja, tack för att du skrev den, så jag fick läsa!
2006-03-07

  Rachel Roth
du sätter ord så enkelt
på längtan och dragningen
mellan motpolerna

tycker om!
2006-03-06

  himlens hemlighet VIP
så vackert du skriver...om tillit till sig själv och den andre...för mig...ja fint ditterebecca! tack!
2006-03-06

    steffe struts
Åhh.. så vackert. Kan leva mig in i texten
fast tvärtom, om du förstår!

stefan
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d