Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlekslängtan inskrivet i vårt DNA

Lägg mig på en bädd av rosor
klä av mig ett plagg i taget
riv till sist av mig mina trosor

Älska mig, älska att upptäcka mig
både fysiskt och mentalt
så ska jag för alltid överraska dig

Jag vill mötas i sammstämmighet
ömsesidig respekt, o nyfikenhet,
ge av mig det som ingen vet

Men du kanske inte finns
kärlek är nog nåt som
människan rent genetiskt minns




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-13 19:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
inskrivet i vårat blod
ett behov, likt syre till blod
2013-10-26

  Lupina Ojala
Klockrent! Jag funderar ofta på varför längtan efter något som inte verkar finnas är så stark. Snyggt och skickligt skrivet.
2013-10-20

  träsnidaren
"ge av mig det som ingen vet"

Mycket vackert och träffande.

Gillar upplägget i texten.
Först väldigt erotisk
för att sedan gå in i ett
vemodigt slut.


2013-08-14

    ej medlem längre
Säkert finns det i generna.
2013-08-13

  Larz Gustafsson VIP
Oh la la...
Ingen straight man kan motstå denna invit.
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP