Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min mammas morföräldrahem Brink i Östra Husby finns så stor del av mitt hjärta kvar. Bild av min syster Gunborg Jensen augusti 2013


Brink på Vikbolandet


Så stor del

av mitt hjärta

finns kvar här

att jag bara vill

gråta vid åsynen


Så många minnen

som bara jag minns

Egna hemligheter

i djupet

av hjärtat


Här rådde friden

kärleken

saktmodet

anspråkslösheten

då den är som bäst


Men också glädjen

som lyste upp

vardagens

mångahanda

till en fest.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-15 16:24



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Glad att du förmedlar dessa dina fina minnen!
2013-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Det hinner bli många minnen under åren...
2013-08-16

  anits VIP
Underbart med så fina barndomsminnen
2013-08-15

  walborg
Så fint att ha så mycket glädje att hämta hem från barndomen, och att husen finns kvar med alla minnen.
2013-08-15

    ej medlem längre
Så fint, så fint!
2013-08-15

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Så fint du skriver om dina barn- och ungdomsminnen, skön läsning. Tack för dessa texter, och roligt med bilderna med.
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP