Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Hova - där Stikkan Andersson kom ifrån - kom jag på utflykt med Öppna Dörren i lördags. Vår f.d. ordförande socialpedagog som jag och från Västervik som jag - till vänster på bilden - hade konstutställning. Bild från Öppna Dörren.


Till konstutställning med Öppna Dörren i Hova.


Öppna Dörren

är något av

det bästa

som hänt

mig på

ålderns höst


En minibuss

och två

personbilar

Fika korgar

och glatt

humör


De 18 milen

mot Göteborg

En fantastisk

utställning

god mat

på Veras magasin


och guidning

i Stikkans kvarter

och födelsehus

där hans byst står

Alltigenom

en god och

lyckad resa







Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-08-19 18:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Så härligt det låter
2013-08-21

  Eaglemountains VIP
Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade !
2013-08-20

  Eaglemountains VIP
Mycket trevligt att läsa ...
2013-08-20

  mare VIP
Låter glädjande ;)
2013-08-20

  Eva Helene VIP
Glädjerik läsning!
2013-08-20

    ej medlem längre
Ypperligheter.
2013-08-20

    ej medlem längre
Det verkar ju jättetrevligt!
2013-08-20

    ej medlem längre
Tycker om dessa glimtar du ger, så även denna. Du skriver med ljus och värme. Texten växer och blir något mer- det blir liv.
2013-08-19

  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt med utflykter...
2013-08-19

  Palett
Fin text om en trevlig resa !
2013-08-19

  walborg
En bra verksamhet!
2013-08-19

    ej medlem längre
Fint att det arrangeras resor för intresserade.
2013-08-19

  Ljusletaren
Ett fint minne till vintern att suga på ;.)
/kram
2013-08-19

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Vad härligt..! :)
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP