Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små korn av tid

det blir allt svårare att skiljas

som om skuggorna blir mörkare
världen kyligare
utan dig

vardagen allt tyngre


jag ser oftare mot horisonten


havet brusar tyst mot land


sanden sipprar mellan fingrarna

regnmolnen rullar in




Fri vers (Fri form) av alvljus
Läst 325 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-20 20:47



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Att vara ensam i en tvåsamhet är den värsta ensamhet som finns. Då blir det mörkt, sorgligt och vemodigt. Den upplevelsen och känslan fångar du väldigt bra i dikten.
2023-12-13

  Lars Hedlin
Känsla och inlevelse
2013-08-21

  sommarmoln
Vackert o sorgligt...svårt.
2013-08-21

    ej medlem längre
Vemodet rullar med vågorna i din fina text.
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus