Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kusinträffens bilder i helgen gav mig nya tankar att fundera över. Bild Daniel Forslund


Vidarevandring mot nya mål...


Där föräldrar ställt till

genom oförsonlighet

och brytningar

helt i onödan


så vissa kusiner

först i vuxen ålder

fått tillfälle att

lära känna varandra


talar för mig

sitt tysta språk

om hur viktigt

det är att riva


gamla inaktuella

stillbilder och

börja om och

ge varandra

och sig själv

nya chanser




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-08-21 10:31



Bookmark and Share


  Jaseph
Klok text! Relationer är värda en andra chans!!
2013-08-27

  Ninananonia VIP
Mycket bra...vidarevandring är ett bra ord...
2013-08-24

    ej medlem längre
Tänk om vi kunde ödmjuka oss som du å dina kusiner!
2013-08-22

  anits VIP
Mycket klokt och tänkvärt skaldat
2013-08-21

    ej medlem längre
Klokt.. mänskligt och vackert
2013-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...så bra...
2013-08-21

  walborg
Frihet att bestämma detta själv
2013-08-21

    ej medlem längre
Fint, man behöver inte bära vidare samma tankar
2013-08-21

  Eva Helene VIP
Försonande och så hoppfullt!
2013-08-21

    ej medlem längre
Fint om man kan glömma det gamla och börja om då.
2013-08-21

  Maj-Lis VIP
Tankvärt
2013-08-21

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Fint skriftat.
2013-08-21

  mare VIP
Tänkvärda rader


2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP