Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ska inte tro att jag är förlorad

jag drömmer om att tömma lungorna
och fylla dem med luft igen
att våga gå vidare

men

sista biten faller
jag handlöst
med flit

för allt är skönast
när inget
tar emot

jag gör årets sista ängel
men den blir utan vingar
för allt jag kan tänka på
är hur skört
ett liv är

hud som överges
faller
och hamnar under en tyngd

jag ska inte bli
den du kallar
förlorare

jag är inte förlorad




Fri vers av vilsen
Läst 896 gånger
Publicerad 2006-03-06 20:44



Bookmark and Share


  Elfrida
helt otroligt vackert..
2006-05-03

    ej medlem längre
Bra! Speciellt dessa rader är enormt stora:

jag drömmer om att tömma lungorna
och fylla dem med luft igen
att våga gå vidare
2006-03-13

    Ängel i regnet
Du gör mig mållös
2006-03-12

    pergunnel
U N D E R B A R T!
helt totalt wow!

Hej, jag känner igen mig.



Den här ska bokmärkas.
2006-03-11

  Lola
Men, men, men... den är alldeles jättevacker... och spröd och stark på samma gång. Skör och motsatsen till det.
2006-03-10

    livräddaren
jag har sagt det förut,men jag säger det igen.du är min poetgud!<3
2006-03-08

  Nemona
Oooh, wow.
Denna var väldigt vackert metaforiskt skriven! Jag tycker om sättet du skriver, rytmiskt, liksom uppdelningen.

Och det med årets sista ängel skänker glans åt det hela =)
2006-03-08

    ej medlem längre
"jag gör årets sista ängel
men den blir utan vingar
för allt jag kan tänka på
är hur skört
ett liv är"

Och jag tänker på hur SKÖNT ett liv är, när poesi finns.
Underbar! Helt egenom!
2006-03-07

  oprivat
Ååh gud, gumman! denna var nog din bästa någonsin. så känsloladdad vännen! Verkligen underbart beskrivet alltihop, jag förstår precis hur det känns!!<3!
2006-03-06

    ej medlem längre
"sista biten faller
jag handlöst
med flit

för allt är skönast
när inget
tar emot"

Detta stycket satte sig i mit hjärta. Hoppet är ngt av det viktigaste, och det visar ju den här dikten att inte heller det gått förlorat...;)
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

vilsen