Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jodå jag stukade bägge fötterna svårt, tog mig upp, tränade och nu har jag benhinneiflamation..


dagar

 

 

 

dagar har en nyans av liv, sitt

i väntan på

och jag har andetagen i min mitt

jag har alltid vetat hur långt jag kan gå

 

dagar som reser, sol ovan det

och drömmar som har sitt i bröst

 

 

jag har i livet som är 

det ger mig sällsam tröst

 

hur dagen bryter vänder blad

villsamt skyar famlar

skrattet som när intill

lever då jag ramlar

 

så har jag dag än fast gråt lurar när

det är jag, som jag är

mitt som jag bär.

 

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-23 20:57



Bookmark and Share


  Anita Westin
Inte alla hanterar rimmen så fint som du! Tack!
2013-08-24

    ej medlem längre
Dagar kommer dagar går, varje dag bär på sitt å ibland är dagen ljuvlig bara för en stund!
2013-08-23

    ej medlem längre
vår kärlek kan alltid
bära ditt hjärta!!!
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP