Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visst är det vackert

 

ja, visst lever vi i en ytlig tid, och visst älskar jag mitt köksbord och visst vill jag ha vackra tekoppar att sluta mina händer om. och visst tycker jag det är skönt med bekräftelse och visst söker jag efter bevis på min viktighet, visst pratar jag om pengar och visst konsumerar jag bort min ångest. visst gör det mig glad om vågen visar på kilon ner istället för upp och visst känns det märkligt speciellt att ha tappat aptiten. och visst finns det människor som säger sig vilja ha det riktiga, det äkta och genuina, och när de får det så pissar de på det.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-30 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP