Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Son 16 år

 

 

 

Det är så svårt att veta om din suck är ett barns eller en vuxens

smååren har ju blivit så stora




Fri vers av Yrre VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-31 00:17



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
jamen eller hur! Vilken rar dikt.
2013-09-04

    Birgersdotter VIP
känner igen mig..suck
2013-09-04

  © anakreon VIP
Dock, en suck är
alltid en suck...
Calle
2013-09-04

  walborg
Känner igen mig - så svårt att riktigt hänga med och förstå allt såsom förut ...
2013-09-04

    ej medlem längre
Härliga ungdom å hårda jungfrulighet!
2013-08-31

  Fem hjärtan VIP
En svår brytningsperiod..inte minst för föräldrarna...
2013-08-31

    ej medlem längre
Vilken rar text och rar bild
på en medmänniska!
2013-08-31

  poetryGirl
suck...min son verkar vilja släppa kontakten nu
2013-08-31

  Palett
Så snabbt rinner åren iväg........ bra text och tanke !
2013-08-31

  peter markurth
vet min son=19 år
2013-08-31

  Tarantaran
Suckarnas bro...
mellan åldrarna; på något vis
känns det hela livet som man
stod på en sådan..mellan
barndom och vuxendom..på
olika ställen...på suckarnas bro :)
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP