ibland är det inte så lätt att förstå när någon vill väl, inte förrän man ser att vännen stannar kvar...
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland är det inte så lätt att förstå när någon vill väl, inte förrän man ser att vännen stannar kvar...



Trögfattad

 

Som små nålar

med dina ord

piskar du mitt hjärta rent

av all smuts från mitt

förflutna

 

du skalar av min inre kyla

och lägger din hand på min själ

 

med osynliga knivblad

ristar du in ditt namn i mitt hjärta

för att få mig att förstå

 

du tänker inte överge mig




Fri vers av ia VIP
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-03-07 14:46



Bookmark and Share


  Rublev
Så smärtsamt vackert du skriver
om det allra vackraste!
detta att trygghet och tillit
ja, djupaste vänskap,
kan växa fram mellan människor...

berörs särskilt av
”du skalar av min inre kyla
och lägger din hand på min själ”

.
2006-03-07

  Hans w-art Westlund VIP
att vara snäll är inte alltid smärtfritt..
2006-03-07

  Niklas Gladh
En sann vän överger dig inte!

Starkt beskrivet
"ristar du in ditt namn i mitt hjärta
för att få mig att förstå"
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP