Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insidan

jag önskar
du föll för insidan
istället för utsidan
för det är väl den som räknas?




Fri vers av Missi VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-03-07 14:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Enkelt och koncist....i fyra fulländade rader
2006-03-07

  rebecca d
ja, verkligen!!
2006-03-07

  Cris
Jättebra Missi. Det är snyggt.
Så mycket du får med i denna lilla text.
Smärtan och frågetecknen som uppstår när någon
faller utanför istället för innanför.
När det är insidan som räknas och det är dit man vill ha dem.

Här finns tänkvärda ord
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon