Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trots

jag var bara fem
men jag minns det
som igår
sparkade
tofflan genom fönstret
mamma ilsket uppgiven
stryk när pappa kom hem
\"hon kunde inte hjälpa det\"
\"ungen måste lära sig\"
Den eviga uppfostran;
vad är rätt, vad är fel?
Mamma gav mig glass på kvällen
pappa stoppade om mig
med sitt dåliga samvete
Det värsta var
att jag gjorde det med flit.




Fri vers av Zam
Läst 333 gånger
Publicerad 2004-08-18 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam