Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en på tyska, går inte att översätta. Sich dem Leben stellen: att ge sig åt livet. fajsa det...


Des Leben Verlangen seiner selbst



Ich will mich dem Leben stellen
und es zerbricht mich

Ich will mich dem Leben stellen
und es verschlingt mich

Ich will mich dem Leben stellen
und ich kann nicht

Das Leben stellt mich




Fri vers av rebecca d
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-03-07 18:45



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
Intressant...Ich will...men das Leben vill något annat med Dig. vill Du acceptera det? Roligt att läsa en sån fin liten text på tyska här.
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d