Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 


Döende drömmar

 

Ni irrar runt likt vilsna flyttfåglar
i en dimma av cigarettrök och rus
sökande efter Afrikas värme

men det är något du bör veta
min käre Ikaros,
alkoholvingar smälter långt innan
de snuddar vid solens lågor

och våra nio kattliv
är sedan länge förbrukade
så du kommer inte landa på fötterna
den här gången

dina drömmar förblir döende

 




Fri vers av The Stargazer
Läst 586 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-03-08 01:14



Bookmark and Share


  edvin medvind
Underbart sammanflätad. Du väver in fåglarna och drömmarna och katterna i varann och resultatet blir väldigt fint.
2006-05-08

    Lillis
Härligt skrivet detta här!
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

The Stargazer
The Stargazer