Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omformad


Dina händer skapar
en illusion
av min hud
formar om den
till något annat

jag är en villfarelse
som du har skapat




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-18 14:45



Bookmark and Share


  Nina.H
Som magi! Vackert!
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös