Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh nej, kör inte här!


Moppeljudet är tillbaka
De unga pojkarnas dröm
Trimmad eller otrimmad
ett säkert tecken

Nu är våren här...




Övriga genrer av Charly
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-03-08 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly