Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan ju ändå inte påverka dina val


Jag ville gå till en spåtant
Få reda på mitt öde
Jag ville fråga henne om min framtid
Föda ett hopp i en sargad själ
men så tvekade jag
Varför döda mina förväntningar?
Varför döda mina förhoppningar?
Det var ju tron som fick mig att gå vidare
Det var ju inte tvärtom
En desperat tanke för att inte spilla mer tid
men i så fall skulle det redan vara förutbestämt
Ödet finns där alltid
men jag har bestämt mig för att bara låta det vara
Hellre ett liv fullt med överraskningar
Jag kastar mig ut i det som är brutalt
men samtidigt alldeles underbart ibland

Livet




Övriga genrer av Charly
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-03-08 20:48



Bookmark and Share


  Hubbishelena
Sådär har jag själv funderat! ibland när jag sett nån annons om en spådam som tyder ens framtid får jag nästan lust att höra av mig. Men nej vill inte veta....det verkar vara till för det livet, att man oförberett ska möta det. Undrar varför? kanske för att veta vad vi går för..?

Bra skrivet!!
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly