Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Wish

 

önskar mig ett mindre
ömtåligt hjärta, en
tålmodigare själ, färre
tårar på min kind, bruna
ögon för att slippa
naiviteten och ett snyggt piece of ass!

 

förresten - jag nöjer mig med ett snyggt piece of ass




Övriga genrer (Drama/Dialog) av kerstin skriver VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-23 09:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
yes!
2013-09-24

  Lars Hedlin
Bra formulerat!
2013-09-23

    ej medlem längre
Gillar vändningen!:-)
Tack!
2013-09-23

    ej medlem längre
Nutidens livsfilosofi. Ack.
2013-09-23

  Samuel E. Rajeus VIP
hahaha ;)
Like it!
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP