Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte prata om att du ska åka

Jag vill inte prata om att du ska åka
för då mår jag så dåligt.
Mitt leende blir till en sur min
och mitt hjärta slutar så.

Jag vill inte prata om att du ska åka
för då svider ögonen.
Längs kinderna rinner tårar
och munnen känner smaken av salt.

Jag vill inte prata om att du ska åka
för då krossas mitt hjärta.
Hjärtat blir stumt och dött
och jag slutar kunna känna.

Jag vill inte prata om att du ska åka
för då blir jag så förbannad.
Jag vill slå till dig lite då
men samtidigt ge dig av avskedskyss.




Övriga genrer av Manal
Läst 274 gånger
Publicerad 2004-08-18 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal