Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätta på eller inte sätta på

hon böjde sig framåt och jag kunde inte hjälpa att min blick fastnade vid klyftan mellan hennes mogna bröst. mogna som honungsmeloner. det enda jag ville göra var att rusa fram, slita av henne tröjan och kyssa henne. kyssa henne tills hon motsvarade min egen lusta. tills hon kved av längtan. sen skulle jag vända på henne. dra upp kjolen och sätta på henne bakifrån. kraftfullt. tills hon stönade mitt namn.

men istället så log jag, sa god morgon, och gick tillbaks till mitt rum. skrev ett argt e-mail till någon som säkerligen förtjänade det.




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 378 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-28 01:26



Bookmark and Share


    Prickig
Underbar.
2013-09-28

    Svarte Petter
Det är frågan...
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll