Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig livet; ge mig dig

Gamla ljusspår river upp det mörker
som
du länge försökt behålla hemligt
utan att andas rymmer du stunden
utan att röra dig försvinner du kilometer härifrån

Nya minuter sliter loss den stund av oärlighet
som
jag länge försökt gömma bakom hjärtat
utan att andas rymmer jag stunden
utan att röra mig försvinner jag kilometer härifrån

Tiden har hunnit ikapp den verklighet
som
vi länge försökt förtrycka
utan att andas försöker vi rymma stunden
utan att röra oss växer vi fast i marken

Ta mig bort,
ta dig närmre,
ta oss någonstans




Bunden vers av Emelie Skoog
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-30 15:43



Bookmark and Share


  Synkoperad Progress
Korrekt användning av semikolon. A+.
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal