Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ledd



utblottad
i mörkret

hängiven

bidande
utan fästen

trons lykta




Fri vers av rebecca d
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-03-09 14:54



Bookmark and Share


    NoMi F
Härligt skrivet-underbart
Att ha förtröstan
Du skriver om det så vackert här
Tycker om
2006-03-12

    Bodil Sandberg
Ljuset i mörkret....där framme ser jag det....ja jag tolkar lite...hehe...din dikt är sååå vacker ditte
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d