Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världens underbaraste...


Mitt barn.


Alla dina kluriga frågor ???

Om allt här i livet...

Försöker svara så klokt

som ugglan i en bilderbok...




Du hoppar och klättrar.

Förundras över.

Hur soffan,

plötsligt blir ett

bergsbestignings berg ?



Ärmen på tröjan som på

något konstigt sätt

förvandlas till servett...


Du liknar mig!

Lika långa fransar.

Glittrande nyfikna ögon,

fulla av liv..


Denna värme,

stolthet jag känner

för dig!

Kärleken i mitt hjärta,

när du leer

och säger:





\"Mamma du är fin\"




Fri vers av Bella
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-03-09 23:12



Bookmark and Share


  Blåbäret
dessa underbara små Skräp...som vänt upp och ned på hela tillvaron, och man vill inte ha det på något annat vis heller...underbara ögonblick som bevaras i hjärtat
2009-04-08

  Helene Månsson
Ångrade mig och läste några till direkt.
Denna berörde mig starkt! Pratade idag med min mellandotter på 15 och hon frågade då om hennes storasyster hur hon var när hon var liten och precis så var hon - nyfiken på livet och härligt att se livet ur ett barns ögon, se hur de ser de små detaljerna och deras kärlek till en - ovillkorslös - inga krav utan man kan bara finnas i denna kärlek.
Kram Helene
2006-03-18

    luta
väldigt fångande och fin...
2006-03-16

  Therés
Underbar text. MVG från mig
2006-03-15

  mb74
härligt:)dessa små ärliga människor är det bästa som finns
mvh mikael
2006-03-10

  Shininkagemusha
de är goa de små liven.... *ler*
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella