Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fenix landar aldrig...


Eldfängdhet - Senryu



rök faller uppåt
o pyroromantiska
drottning av aska






Bunden vers (Haiku) av [ShadowWalker]
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-10 22:12



Bookmark and Share


    Mörkeld
Du har ett otroligt vackert
språk i ditt sätt och skriva.
Älskar det:)
2015-05-28

  Micael Axelsson
Cigarett i mun, där står hon, något förledande... som drottning av aska lämnar en tvetydig tanke: reser hon sig där ur, eller är det att hon är lika flyktig.

Bildspelet blir som hämtad ur film noir.
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]