Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fenix

 

 

jag vill inte att du ska se
sa hon och skar ut hans själaögon

även tynande gnistor
brinner igen av syre

hur kan jag lyfta mina vingar
utan luft sa hon

andas igen
sa han och slet sina lungor
för att inte skrika
och gav henne den ena.

ändå andas jag i dig
ändå ler mina inre ögon för dig

brinn och sluka syre
kasta dig emot skyn med sträckta fjädrar




Fri vers (Fri form) av [ShadowWalker]
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-05 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]