Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omklädningsrummet - Senryu



slagen mot fönstret

skratten inifrån låst rum

inga kläder ...igen







Bunden vers (Haiku) av [ShadowWalker]
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-16 20:09



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Förnedringens ansikte är gruvlig!

Omklädningsrummet - Ett laddat rum, där det sker mycket, som ingen ser, eller väljer att låta bli att se. Ja, fi faen, svider i själaroten, för det är alltid aktuellt

2015-12-18
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]