Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiga är inte guld...


Tystnaden - Senryu



stirrar på dörren

luft bär ord inte sagda

kudden kall igen









Bunden vers (Haiku) av [ShadowWalker]
Läst 529 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-12 15:33



Bookmark and Share


  Lupina Ojala
Håller med övriga kommentarer, så mycket innehåll på tre rader. Du inspirerar mig att försöka mig på haiku igen. Svår stil men så briljant när det lyckas som i den här dikten.
2013-10-20

  Sanningsägaren VIP
orden går rätt in
glad se dina ord flöda här igen
2013-10-14

  Mike
Några få briljanta rader som säger så mycket! Underbart att läsa dina ord igen.
2013-10-13

  Tess74
Så få rader säger så mycket
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]