Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-04-03


Föräldralös

 

 

Avstånd och vad som inte hann sägas,
bitterhet och det som inte hann göras.

min början och hennes slut

Alla ord som borde men inte lät sig höras,
en tystnad som inte längre kan förstöras

hennes kamp och min stora trut

Vart det nu blir som du tror dig föras,
önskar dig frid som aldrig kan röras

min ilska och tvivel och ditt hopp...varje minut


Vila i ro Mamma

 

 




Bunden vers av [ShadowWalker]
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-10 00:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande fin text
Mvh annokas
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]