Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kunskap som erfarenhet...att lita på sin erfarenhet (Ur: Goldman, Guds älskarinnor..i inledningen om mystik)


ljus och mörker


förstånds
förståelsens
ljus

mörkar
helhetens
ljus

och under
igenom allt
är

kärlek




Fri vers av rebecca d
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-03-10 13:39



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Mörkerljus? Tankeväckande dikt om ljuset i mörkret. Tack!
Jag önskar det vore sant att skapelsens innersta är kärleken.
Det är mycket som talar för det; även som teori inom vetenskapen.
Men livet som erfarenhet och världen som iaktagelse visar dock på,
att för de flesta på vår jord, stannar det i praktiken vid, en tro,
ett hopp och en dröm om...som överlever.
2006-03-11

    Bodil Sandberg
Som vanligt skriver du ur själ och hjärta...där inom finns mycket vackert
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d