Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken härjar

Att hata
Att avsky
Att ogilla
dig


Kärleken härjar




Fri vers av Missi VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-03-10 22:01



Bookmark and Share


    Phalandra
En del av kärleken, som verkar vara så stor.

Glöm inte allt annat också,
dt kmr ut ngt bra från kärlek också.

Nackdelen är att den försvinner lika lätt som den kom.
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon