Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig bli någon igen

tick tack tick tack
klockan räknar sekunder
kroppen glömmer andetag

brusande melodier målar noter på mitt fönster
stunden står stilla, mörkret kryper på

tick tack tick tack
klockan slutar räkna
kroppen slutar andas

vita tapeter glömmer bort sin färg
fingrar tappar takten, mörkret har hittat fäste
lungorna rosslar
röken har gjort sig tydlig

tick tack tick ta
klockan slutar fungera
vad väntar du på?

ingen stund är mörkare än nu
ingen stund är klarare än nu
ingen stund är mer destruktiv än nu

Kom hit och gör mig tydlig igen




Bunden vers av Emelie Skoog
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-23 19:50



Bookmark and Share


  fantasikatt
Så himla fint. Gillar speciellt hur du ger liv åt tingen.
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal