Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt läsår


Snart är det dags för ett nytt läsår
ett läsår som består av läxor och plågor.
Läxor hit och dit,prov nu och imorgon
vem kan se fram emot detta?

Iår har jag inga krafter för att börja om på nytt
mina krafter har försvunnit.
Men jag måste finna krafter
för att årka vidare.

Jag vet att man måste plugga hårt
för att bli något stort.
Men det är inte alltid man årkar
ibland är man på botten.

Jag vill inte ta mig till skolan
eller gå upp tidigt varje morgon.
Sen så för att inte nämna bussen
den som alltid är proppfull.

Årka se alla människor
eller vara hövlig mot lärare.
Jag årkar inte le åt alla
och vara som förr.

Skolan är som ett helvete i mina tankar
jag vill verkligen inte dit.
Men det som får mig att gå upp på morgorna
är alla mina vänner.

De gör skolan till en rolig plats
de gör lektionerna till ett spratt.
Vi skrattar,ler och bråkar
men vi har roligt ihop.




Övriga genrer av Manal
Läst 332 gånger
Publicerad 2004-08-19 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal