Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagens inre dialog


Andas

Att vara känslig för kritik
snärjer dig på din väg mot triumf
du faller på denna problematik

Ta inte dig själv så satans seriöst
slappna av lite, re-la-la-laxa
kväv inte livet, gör det inte för pretentiöst




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-26 13:26



Bookmark and Share


  Connie
Kanontext, gillar när du sticker ut hakan så där! Folk ber om kritik men blir förnärmade när de får annat än lovord!

2013-10-28

  Magica VIP
Lättare sagt än gjort :)
2013-10-28

  Xuvetyn
Allt utom det där med pretentiös är min devis men det andra stämmer.
2013-10-26

    ej medlem längre
Det går ju inte att göra om sig, är man känslig så kanske man tar illa vid sig av kritik. Då kanske det inte är så lätt att slappna av alla gånger.
2013-10-26

  träsnidaren
Sanna ord
som andas

Frid!
2013-10-26

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet...Lev här och Nu ..men glöm inte att känna heller...kram
2013-10-26

    ej medlem längre
Andas. En nyckel svår att kopiera. Skarp tanke+
2013-10-26

  Larz Gustafsson VIP
Är man känslig så är man. Vi är alla olika.
Själv slår jag tillbaka skoningslöst, med järnnäve.
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP