Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild Danden Jensen


Som en stormvind

 

Hon föddes,

växte till sig,

slog ut i full styrka,

för att sen bedarra,

smyga undan 

och uppgå i något nytt.

 

Hejdå Simone!

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=vNcjWzCL-nw

  

 

 




Fri vers (Fri form) av KattenKin VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-29 14:23



Bookmark and Share


  MieMo
En rest av Simone, en kraftig virvelvind sveper strax in över Norrland.
Hej Moa!
2013-10-30

  Mikael Ekman
Mycket fint, Kin
2013-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Så söt hon är!
2013-10-30

  aol
bra skriftat,
2013-10-29

    Silverbjer
Systra-mi, vinden är min syster.

Så sant och finurligt, bra skrivet!
2013-10-29

  träsnidaren
Uppgå i något nytt.
Starkt och effektivt. Jag älskar ditt sätt att skriva.
2013-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Fångad i en, kanske...?
En tjej jag känner hette Gudrun. Så kom stormen med samma namn och non blev mobbad. Nu heter hon Elin.
2013-10-29

    ej medlem längre
Lite hemlighetsfull, Simone.
2013-10-29

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat vännen!
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP