Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/0oYo06FRCBtrE3kWrDcsDF - en text direkt ur märkligheten..


- the lunatic is in my head

 

en ofrivillig tanke vrider tiden runt sina sår, böjd att stå upp att slå ner att dra ut den kniv och aldrig mer lägga ner garden, så skönjer dagen sin lätthet mot gråten, den som förlöser och bojar. så la du min sorg i mina utsträckta händer, placerade den där du visste den skulle tas om hand, men den sipprar, händerna läcker, händerna som aldrig räckte.

vänder mig om gång på gång, letar stigar jag aldrig gått, letar lövträd jag aldrig fått se höstas, letar galenpannan jag hade i mig där en gång,

där rör det sig frivilligt, där böljar fenorna under gröna vattnet och där smutsas inga kärlekar.

så jag undrar hur många gånger jag ska sätta foten framför den andra, jag undrar när jag slutar vilja sluta leva, jag undrar hur jag ska hålla tankarna fria och orörda av olovliga dofter.

en frivillig avskedssorg blekar ett människokött.

 

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-29 19:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra du skriver!
2013-10-30

  KerstinI
Jag läser in mycket som jag kan relatera till i denna text! Jag gillar på det stora hela skarpt din poesi!
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP