Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kryddan förtar

Klart jag kan beskriva
det som så många menar

att känslorna slår knut
trasslar till logiken
försvagar dina ögon
snärjer din förmåga

att se felen innan slutet
när början är enfärgad




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-30 11:25



Bookmark and Share


  träsnidaren
Gah!! Jag blir avundsjuk, du skriver så jävla bra. Klockrent!!
2013-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Känslorna är bra slavar men usla herrar.
2013-10-30

    ej medlem längre
Bravo!
2013-10-30

    ej medlem längre
Det här var trassligt värre...
2013-10-30

  Lars Hedlin
Yes just så..Kram
2013-10-30

    ej medlem längre
Håller. Säkert. +
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP