Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt jag sa fel

Du kanske minns att jag har sagt
”jag kommer att dö utan dig”
Förlåt men det är inte sant
för jag kommer leva.

Men detta är sant
mitt liv kommer bli svårt utan dig
Du är faktiskt mitt hjärta just nu
men man vet aldrig vad framtiden ger.

Om några år sådär
vill jag skaffa en familj.
Barn och man det vill jag ha
för livet är så.

Jag kommer att älska om på nytt
men den kärleken ska bevara
Den kärleken ska bli min eviga
för mitt hjärta tål inte fler olyckor

Du tog och gav av mitt hjärta
jag som trodde att du mig ville behålla.
Men livet har sina små överraskningar
vissa bra, andra dåliga

Mitt liv kommer bli svårt utan dig
men jag kommer nog överleva
Jag ska minnas din röst
och drömma om dig varenda natt

Vissa nätter, egentligen de flesta
så kommer mina tårar att rinna
Och då kommer mitt hjärta att brista
av saknad ,av sorg men mest av ensamhet




Övriga genrer av Manal
Läst 536 gånger
Publicerad 2004-08-19 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal