Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag finns här för dig, alltid .


jag önskar jag var halvan som saknas dig

jag vet att du
är halv

ler
med öppen mun
ögonens liv
har du tappat på vägen

men det är när
vi skrattar med skratten
åt gråten som
inte kan ta oss

för vi badar hellre
nakna
än klädda
i tusen tårar

som jag vet
att jag aldrig
blir av med dig

(du gör mig hel)




Fri vers av vilsen
Läst 679 gånger
Publicerad 2006-03-11 21:59



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
Du är så jävla bra! skit bra, man känner igen sig.
2006-03-12

    livräddaren
verkligen bra jobbat älskling!:D
2006-03-12

  Jessi
Åh, vilken fin en, vännen!
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

vilsen