Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det snart ett år sedan jag började skriva dikter :-)


Ett år!



På poeter

jag börja

dikta...



Om det som

är svårt att hitta...




Sig själv,

livets gåta.

Att leva,

att få älska,

sakna och längta...














Tack! och lov,

för att jag hittade hit :-)


















Fri vers av Bella
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-03-12 20:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En tacksägelse
och lovsång
till Poeter.se...!
:))
Du är en som uppskattar
det lilla...
*s*
Härligt!
T
2006-03-16

    luta
samma här ...
men det är snart en månad sen mina började trilla ner på papper och skärm....
kram
2006-03-15

  Bella
Ettårsdagen är den 27/3 :-) Hurra!!!
2006-03-15

    NoMi F
Härligt ännu en som känner samma som jag.
Här stannar vi kvar
Kram
2006-03-14

  mb74
trevlig text o så sant :)
2006-03-13

  Jessi
Jag håller med dig, tur att man hittade hit!
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella