Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk

 

Tänk

medan du fortfarande kan

Handla medan du fortfarande hinner

Känn 

medan hjärtat ännu slår

Kämpa

medan kampen ännu behövs

Lev

medan du fortfarande lever

Du gör skillnad

Du behövs

 




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 274 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-18 19:11



Bookmark and Share


  anathema VIP
Orden slog an någon brusten sträng inom mig. Kärnfullt, så som det borde vara och som man borde tänka, men så sällan gör. Vackra uppmaningar.
2013-11-22

  Annie b'larsson VIP
Det är alldeles sant. Visst kan en människa göra skillnad, hoppas vi vågar tro detta!
2013-11-22

    ej medlem längre
Mycket bra! Mycket väsentlig!
2013-11-20

  Lena Själsöga Keijser
en vacker
hjärtmaning
2013-11-19

  limerick
Klok påminnelse!
2013-11-19

    ej medlem längre
Tack för den här!!!
2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)