Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välgörande




Jag får hopp om ett liv

när jag uti skogen tar mina kliv

Där kan jag stressen andas ut

när det känns som orken tagit slut

I skogen får min själ ro

så att jag åter på en framtid kan tro

Undan stadens buller och bång

kan jag nu höra en hoppfull sång




Bunden vers (Rim) av eva m h
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-29 18:12



Bookmark and Share


  Maria T
Underbart att få vandra i skogen
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

eva m h