Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill inte se verkligheten


Jag blundar


Jag blunda mina ögon,
för jag vågar inte se
Se verkligheten
den som sårar

Jag blundar mina ögon,
för jag vill inte dig se
En blick av dig,
och jag skulle falla direkt

Jag blundar mina ögon,
för att inte kunna älska
När den tiden är inne,
ska jag försöka älska

Jag blundar mina ögon,
för den riktiga världen
Den värld som jag vill ifrån,
min värld - är mina drömmar




Övriga genrer av Manal
Läst 256 gånger
Publicerad 2004-08-20 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal