Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt mörker



i mörkret
finns du

blind vilande
ser jag




Fri vers av rebecca d
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-03-14 09:10



Bookmark and Share


    NoMi F
Härligt
Här kan man tolka fritt
Det tycker jag är fint
Fint skrivet
2006-03-16

    Bodil Sandberg
En liten sköning....man kan fantisera fritt...härligt
2006-03-14

    Mejja
Att våga lita i mörkret - då vi själva blivit blinda. Det är trygghet!
Stilla vackert formad med några små ord som fyller allt.
2006-03-14

    ej medlem längre
Fint och tryggt!
Läste helt fel först :)
Jag läste:

i mörkret
finns du

bland vilande
ser jag dig
2006-03-14

  Daniel_78 VIP
kort och bra tolkningsfrihet,
jag tycker det låter bättre med
jag ser , tror jag,
2006-03-14

  Rachel Roth
du ser....
du får oss
att också se
2006-03-14

  kath
det är en vacker del av livet - att vila i tillit ........
2006-03-14
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d