Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ChoKlad

 

 

Säg hur kom du dit

hur

 

skämtar en del  och jag

är bara en dåre bland andra bara en

clown

 

så är förlorandet av kontroll

 

hej jag  är en picasso ett

tvetydigt val men jag vill bara säga

där som tiden landar att jag

är ett förlorande av kontroll

 

bara dina himlar har en tvekan men

min är solid är 

en stilla suck ett

tvetydigt harklande

 

bara en pepparkaka

hjärta kanske

 

men utstansad och gräddad

brun i öga och hy

men ändå ny

 

säg hur kom JAG hit?

 

Hur tvinnar ett landande, det som är

och framfrallt

 

hur jag bär?

genom att bara vara här?

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-06 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP