Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto.


Nej, inte igen!!!

 

 

Kom ner på jorden!

Flyg inte hela tiden uppe i det blå!

Infall och spontanitet kan väl vara

bra, men inte hela tiden!

Försök att tänka efter före, för en

gångs skull, innan du handlöst 

slänger dej ut i det okända!

Det är ju inte bara dej själv

det gäller, andra påverkas också!

Det är bättre att stå stadigt med

båda fötterna och kanske lyssna

på råd från andra någon gång!

 


Vi finns också här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-02-06 19:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta så tänkvärda!
2014-02-10

  Maria T
Det är bra att lära sig lyssna på råd
2014-02-09

  Anya VIP
Detta skulle kunna bli ett bra brev till en ung vuxen.
2014-02-08

    Dan Myrbeck
Kloka ord!
2014-02-07

  Lars Hedlin
JA balansen är viktig i känsla och kropp!
2014-02-07

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärd text! Ja balansen i livet behövs
2014-02-07

    ej medlem längre
Ja, vi förkovras å rör på oss!
2014-02-07

  bittemi VIP
Spontanitet behöver ju balanseras med eftertänksamhet! Bra skrivet!
2014-02-07

  louisegirl
Härlig!
Så bra skrivit!
2014-02-07

  Eva Helene VIP
Nej, inte lätt att vara den som försöker bromsa när någon annan gasar! Bra text!
2014-02-07

  soligajag_1 VIP
Jadu, inte lätt att 'landa' ibland..
Man bara fortsätter att flyga!!
2014-02-07

  Lynx63 VIP
Smart skrivet. Kram =)
2014-02-07

  anits VIP
Mycket bra skrivet, en text med så mycket vishet.
2014-02-06

    Birgersdotter VIP
Ja ibland måste man lyssna ..klok text
2014-02-06

  Chawa VIP
En jordnära uppmaning i all välmening till någon som står nära!
2014-02-06

  ULJO
En text med mycket klokhet
2014-02-06

    Ken Cassel
Instämmer med dom andra vännen

Bra :)
2014-02-06

  Marianne Räf
Bra med kloka råd.
Som man kan ta till sig.

2014-02-06

  Bo Himmelsbåge
Jo, jo, det är nog bäst att lyssna på goda råd från andra ibland... o inte bara sväva uppe i det blå...!
2014-02-06

    ej medlem längre
hoh! haha.. vilken härlig text.. jag känner mig helt träffad. :D
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP