Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-12-09 En liten aptitretare


Du får smaka på mig

 


Slå dig ner
Låt din blick svepa över menyn från topp till tå
Varsågod,
Bordet är dukat för två
Du kan välja och vraka
Jag bjuder,

 

Vad vill du ha?
En portion kyssar?
En stor stark kram?

 

För jag tycker om hur du fingrar på mina ord
Smakar centimetrar med läpparna
Uppskattar med ögat
Och slickar dig om munnen
För att mätta dina behag

 

Jag vill vara god nog för dig 
Jag tänker kavla, knåda
Baka och laga
Hit och dit
Så att du aldrig kan äta dig mätt på mig

Måndag till fredag
Varje helgdag
Bjuda på en mumsbit

 

Få dig att klänga runt mitt förkläde…
Och tappa varje tråd på tallriken
Med en kurrande mage

Fråga:

Vad blir det för mat?

 

Droppe efter droppe
Bit efter bit
Låta dig smeka mellan mina ben
Fälla krokben på all sans seriff

 

Så att det till sist
Står skrivet i pannan på dig
Att du vill slänga dig över tallriken
Och sleva i dig mig
Matsked efter matsked
Ta av mig

Jag hoppas du gillar din rätt:

 


 

Hot & Spicy 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-11 20:37



Bookmark and Share


  Radiant
gott
2013-12-17

  Lars Hedlin
Verkligen en delikat rätt *ler* kram
2013-12-12

    ej medlem längre
Välskrivet, roligt och hett- en paradrätt!
2013-12-11

  Tess74
Mmmm ljuvliga ord som kryper in under huden
2013-12-11

    ej medlem längre
Mmmm..kulinarisk sensualism..ännu en av dina fräscha och bejakande texter.
2013-12-11

    julemanden2017
mumsigt
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP