Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-12-16


Under dina naglar

 

Det går inte en dag utan att jag tänker...
På dig.
Hur klumpigt dina skosnören
får mig att snubbla med min längd.
När våra anekdoter möts face2face
Och hela jag får en Make-over


Framför dig, tar mina kläder nya former.
Våra outfits blir till vackra kreationer.
Under våra promenader
bär vi samma storlek under jackorna.

 

Mina brungröna ögon blandas in i dina höstfärger.
När vi byter leenden. Smakar varandras skratt.
Och när du drar mig till dig. Placeras jag i en area.
Vettskrämd. Klös mig, riv upp mina murar.
Skada mina hudceller med din passion.
Beräknad på dina händers omkrets.
Under huden, in på bara skinnet
Älska mig hämningslöst,
råna mig på allt jag äger, barskrapad
Under dina naglar blir jag någon annan än mig själv,
i dig blir jag

 

 

Du

 

Och när jag tittar i spegeln
Ser jag mig själv i alla dina livslinjer,
och alla olika

 

Skönhetsfläckar




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-17 11:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2013-12-18

  Tess74
Fin
2013-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP