Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brOderi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hur våtlandet

 

vrider sig över 

 

 

sparsmakat dröjer 

 

jag ville ha det

 

berest över kullarna

 

 

samsvept där

 

ljuslyktorna lämnar

 

 

flämtande

 

 

en skuggning

 

där som rörelsen

 

stannar

 

som din hand emot mitt

 

höjda.

 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-20 17:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna skulle jag vilja höra dig läsa inifrån hjärtat och ut - fin!
2014-01-04

  ULJO
Finstämt att läsa
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP